Sahara

Zand Effect Sahara


Sahara is een luxe afwerking met een zandeffect voor vloer, wand en object.

Sahara is een bijzonder alternatief voor stucwerk en beton met zijn look die aan patina doet denken. Het patroon is geïnspireerd op Afrikaanse kleimuren en de beige kleuren vormen een harmonieus geheel met wit, zwart en pastelkleuren of grijs textiel.


Exclusieve Stucwerken
 

Eindeloze Kleuren en Varianten


Aan gave kleuren geen gebrek. Naast messing en roest, kun je je wand ook verfraaien met ijzer, brons, koper, goud en aluminium kleur.

De Sahara stucwerk wand oogt stoer, maar geeft een warme en natuurlijke uitstraling. Het aanbrengen van de stuc is pure ambacht en dat maakt elke muur uniek. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen in onze showroom in Delft.


Showroom Informatie
 
 

Vrijblijvende Prijsopgave


Bent u er nog niet over uit welke verfkleur of structuur passend is bij het bestaand interieur of bestaan er twijfels omtrent de vraag of er nog stucwerk nodig is? Wij voorzien u graag van advies en geven u mogelijke oplossingen en tips met betrekking tot het verrichten van eventuele werkzaamheden.

We streven ernaar om al onze klanten dezelfde hoogwaardige service te bieden, tegen een concurrerende prijs en binnen de strakke tijdsbeperkingen waarin de moderne bouwsector werkt.


Direct offerte aanvragen