Meubels op Maat!

Exclusieve meubels op maat


Wilt u graag meubels op maat laten maken van beton ciré? Dat kan bij ons, die diverse beton ciré meubels op maat maakt. Zoekt u al langer naar een unieke moderne eettafel, kast of aparte tv meubel in betonlook? Lees dan verder en ontdek welke exclusieve meubels wij voor u kunnen ontwerpen, volgens ons of uw eigen idee.

Of u nou een strakke en compacte betonlook salontafel zoekt of een betonlook eettafel op maat, bij ons kan het allemaal. Heeft u zelf een idee of schets hoe uw maatwerk design meubel in betonlook er uit moet komen te zien? Er is heel veel mogelijk bij ons, dus leg gerust uw vraag of wens aan ons voor. Wij leveren graag meubels op maat van duurzame en uitstekende kwaliteit, waar u jaren lang plezier van heeft.


Meer over beton ciré
 

Betonlook meubelen


Het betonlook meubel is niet meer weg te denken uit een industrieel interieur. Deze woonstijl draait zeker niet alleen maar om hout en staal. De betonlook geeft juist een stoere en robuuste uitstraling aan het interieur.

En de populariteit van deze meubelen is groeiend. Niet alleen vanwege de uitstraling, maar ook omdat ze duurzaam zijn en vrijwel onderhoudsvrij. Een praktisch, maar vooral mooi meubel.


Contact opnemen

Betonlook keuken op maat


Beton ciré, beton, betonlook: hoe je beton ook verwerkt in je keuken, het geeft altijd een robuust en authentiek resultaat. De betonlook keukenstijl is naast luxe ook erg veelzijdig. Met beton kun je namelijk heel veel kanten op. Het laat zich makkelijk combineren met diverse kleuren, stijlen en materialen.

Kies bijvoorbeeld voor een betonnen aanrechtblad, keukenkastjes van beton of ga voor een volledige betonlook keuken. Zoek je een gewaagde, maar stijlvolle keuken? R&R Luxury wall design vertelt je graag meer over de betonnen keuken.


Beton ciré Keuken
 

Badkamer meubels op Maat


Doordat beton ciré waterdicht is, is het een ideaal product om te gebruiken in natte ruimtes zoals de douche in de badkamer. U kunt de wanden en vloeren voorzien van een laag beton ciré. Het beton ciré is verkrijgbaar in vele kleuren.

Van oorsprong is beton ciré een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een soort steenachtig stucmateriaal: het beton ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in en om uw huis!


Beton Cire in de Badkamer