ONZE PRODUCTEN

Rivedil© Exclusive Paint


Rivedil© is een van de grootste producenten ter wereld van decoratieve verf voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast leveren zij ook pleister, traditionele verf en speciale coatings.

Wij werken met alle producten van Rivedil, waaronder Sahara, Persia, Rust Paint en meer!


Meer over Rivedil© Exclusive Paint
 

CEMHER© -origin-


Cemher© is een Spaanse microcement fabrikant en onderdeel van de Kilnher-groep. Zij hebben meer dan 75 jaar ervaring in de verf-, vernis- en coatings industrie.

De microcement lijn van Cemher© is gestart in 2011 en is nu al een van de grootste producenten van Europa. R&R Luxury Wall Design verwerkt de volledige productenlijn van Cemher© aan onze klanten.


Meer over CEMHER© -origin-

Meubels op Maat!


Wij maken veel meubels van betonstuc in combinatie met staal of hout; de trend van dit moment. Maar naast Cemher Special Paint hebben wij ook andere alternatieven voor op meubels.

Elk meubel vraagt dan ook zijn eigen techniek en bijbehorende applicatie. Wij kunnen een beton look meubel creëren, maar ook een marmer effect meubel of een Metal Stuc meubel behoren tot de mogelijkheden.


Meer over Meubels op Maat!
 

Cinewall met Sfeerhaard


Wij voorzien veel cinewalls van een elektrische sfeerhaard. Elektrische haarden geven natuurlijk warmte, maar het ziet er vooral heel erg chique uit.

In combinatie met de televisie maakt het de cinewall helemaal af. Wij werken met verschillende typen sfeerhaarden, samen kiezen we de juiste sfeerhaard voor in uw cinewall.


Meer over Cinewall