Metal Stuc

MetalStuc is Uniek!


MetalStuc is een nieuwe luxe afwerking voor vloer, wand en object.

Deze stuclaag van circa 1,5 mm op metaalbasis is verkrijgbaar in basisvarianten: Messing, Koper, Brons, Goud, Champagne Goud, en bijzondere varianten zoals de Black & Gold, Black & Copper.


Exclusieve Stucwerken
 

Eindeloze Kleuren en Varianten


Aan gave kleuren geen gebrek. Naast messing en roest, kun je je wand ook verfraaien met ijzer, brons, koper, goud en aluminium kleur.

Een betonlook wand oogt stoer, maar geeft een warme en natuurlijke uitstraling. Het aanbrengen van de stuc is pure ambacht en dat maakt elke muur uniek. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen in onze showroom in Delft.


Showroom Informatie
 
 

Vrijblijvende Prijsopgave


Bent u er nog niet over uit welke verfkleur of structuur passend is bij het bestaand interieur of bestaan er twijfels omtrent de vraag of er nog stucwerk nodig is? Wij voorzien u graag van advies en geven u mogelijke oplossingen en tips met betrekking tot het verrichten van eventuele werkzaamheden.

We streven ernaar om al onze klanten dezelfde hoogwaardige service te bieden, tegen een concurrerende prijs en binnen de strakke tijdsbeperkingen waarin de moderne bouwsector werkt.


Direct offerte aanvragen