Gietvloeren

Betonlook Gietvloeren


Betonlook is een luxe afwerking voor de vloer, wand en object.

De kracht van ambacht. Beton Ciré geeft dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Niet verrassend dus dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu. Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Ontdek de ambacht van het stuken!


Exclusieve Stucwerken
 

Eindeloze Kleuren en Varianten


Aan gave kleuren geen gebrek. Naast messing en roest, kun je je wand ook verfraaien met ijzer, brons, koper, goud en aluminium kleur.

De betonlook gietvloeren oogt stoer, maar geeft een warme en natuurlijke uitstraling. Het aanbrengen van de beton cire is pure ambacht en dat maakt elke muur uniek. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen in onze showroom in Delft.


Showroom Informatie
 
 

Vrijblijvende Prijsopgave


Bent u er nog niet over uit welke vloerkleur of structuur passend is bij het bestaand interieur of bestaan er twijfels omtrent de vraag of er nog stucwerk nodig is? Wij voorzien u graag van advies en geven u mogelijke oplossingen en tips met betrekking tot het verrichten van eventuele werkzaamheden.

We streven ernaar om al onze klanten dezelfde hoogwaardige service te bieden, tegen een concurrerende prijs en binnen de strakke tijdsbeperkingen waarin de moderne bouwsector werkt.


Direct offerte aanvragen