parallax background

EXCLUSIEVE STUCTECHNIEKEN
EEN GREEP UIT ONZE WERKZAAMHEDEN

  • Maak uw keuze en creeër een ambiance, waarvan er geen tweede bestaat.
  • Maak ook vrijblijvend kennis met onze service en vraag een offerte aan.
  • Onze stucadoors zijn zeer bedreven in decoratieve afwerkingen van uw interieur.

ONZE PRODUCTEN

Om uw het beste stucwerk te bieden maken wij gebruik van verschillende producten.

Beton cire is de prachtige natuurlijke toplaag voor het afwerken van vloeren, wanden en meubels. Door de samenstelling is beton ciré zowel indoor als outdoor te gebruiken! Hierdoor gaat bij normaal onderhoud uw beton creatie lang mee.

OVER ONS

Bij R&R luxury Wall Design geven wij uw ruimte een luxe en uniek karakter. Wij zijn gespecialiseerd in wand- en vloerafwerkingen.

Welk component wordt toegepast, is afhankelijk van de sfeer die u zich wenst: modern, warm, landelijk, klassiek of industrieel. De grondstoffen waar wij mee werken, worden met de hand aangebracht door gediplomeerde stucadoors.

home_decor_iconbox_3

Beton Cire crocodile stuc

Wilt u van een wand of gedeelte van uw huis een echte eyecatcher maken? Denk dan eens aan crocodile stuc. Dit is een stuc techniek waarbij onze stucers een speciale italiaanse pleistersoort gebruiken.
home_decor_iconbox_4

Exclusieve meubels op maat

Meubels op maat van beton ciré is erg trendy tegenwoordig. Wilt u precies weten wat beton ciré is dan kunt u daar meer over lezen op onze webpagina.
home_decor_iconbox_2

Beton Cire in uw tuin!

Beton ciré is duurzaam, sterk en is watervast. Het is een materiaal dat met de juiste coating buiten kan toegepast kan worden. Daarnaast is het stijlvol en het heeft een moderne uitstraling.
home_decor_iconbox_1

Unieke Cinewalls

Het is ook mogelijk om uw cinewall met tv te stuccen met Beton Cire! Dit zal dan ook prachtig aansluiten bij uw interieur! Maak uw keuze en creeër een ambiance, waarvan er geen tweede bestaat.