BETON CIRÉ

BETON CIRÉ


Beton ciré is een uniek en veelzijdig product. Het kan voor zoveel meer gebruikt worden dan alleen op badkamer wanden en vloeren. Wist je bijvoorbeeld dat we ook de bad omlijsting of je trap met betonstuc kunnen bewerken? Meubels, keukenbladen en Deuren...... en nog meer! Kom bij ons langs in de showroom om te bekijken welke opties er zijn!

Geïnteresseerd in beton ciré in uw woonkamer of badkamer? Dan moet u bij R&R Luxury Wall Design zijn. Wij hebben een passie voor Béton Ciré en dat is niet voor niets. Door de veelzijdigheid van het materiaal en de kennis van onze vakmensen kunnen we elke opdracht weer een woning naar wens creëren. Dat maakt ons werk zo mooi. Wij gaan voor het beste, voor u!


Vrijblijvende PRIJSOPGAVE
 

BETON CIRÉ in de Badkamer


Beton Cire is geweldig materiaal om te gebruiken voor vloeren in de badkamer. Het is namelijk slijtvast, hygiënisch en ook nog eens erg mooi. Bij beton cire is er geen sprake van voegen, zoals je die wel hebt bij veel andere vloeren hebt. Hierdoor kan er geen schimmel ontstaan. Ook is beton Cire erg sterk waardoor een vloer van Beton Cire lang meegaat.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan via onze contactformulier.


BETON CIRÉ in de Badkamer

BETON CIRÉ in de Keuken


Wilt u uw keuken een nieuwe en stijlvolle uitstraling geven? Kies voor een Beton Ciré keuken. Het betonstuc is in een zeer uitgebreid kleurenpalet verkrijgbaar. Het duurzame materiaal is slijtvast, waterbestendig, hygiënisch en naadloos aan te brengen voor een mooie, strakke aanblik.

Het is bovendien veel goedkoper dan echt beton. U kunt zowel een Beton Ciré aanrechtblad als keuken achterwand aanbrengen. In combinatie met een vloer van cementgebonden stucwerk is uw keuken helemaal af.


BETON CIRÉ in de Keuken
 

BETON CIRÉ voor de Vloer


Wilt u uw vloer een nieuwe en stijlvolle uitstraling geven? Kies voor een Beton Ciré vloer. Het betonstuc is in een zeer uitgebreid kleurenpalet verkrijgbaar. Het duurzame materiaal is slijtvast, waterbestendig, hygiënisch en naadloos aan te brengen voor een mooie, strakke aanblik.

Een rustige combinatie van wanden en vloeren of juist een combinatie van contrasten, een betonstuc vloer is een functioneel alternatief voor bijvoorbeeld tegels of hout.


BETON CIRÉ voor de Vloer